Daniëlla Husson

"Ik merk hoe belangrijk het is om een mooie samenleving te hebben"

Gegevens

Daniëlla Husson
Functie: Juridsich secretaresse
Telefoon: 075 303 00 10

Daniëlla werkt sinds oktober 2022 als juridisch secretaresse bij Zaan Advocaten. Daniëlla ondersteunt de advocaten met veel enthousiasme en is het eerste aanspreekpunt voor cliënten. Op het gebied van werk is ze blij met de diversiteit van de dossiers en rechtsgebieden. Dat ze met haar werk ook bijdraagt aan rechtvaardigheid vindt ze positief. ”Ik merk hoe belangrijk het is om een mooie samenleving te hebben. Dat is ook een reden waarom ik graag op de school van mijn kinderen help.”

Verder hecht ze veel waarde aan de laagdrempeligheid en collegialiteit binnen het team. “We kunnen altijd bij elkaar terecht en van een afstandelijke hiërarchie zoals je die vaak op andere advocatenkantoren ziet is hier geen sprake. Natuurlijk werken we hier voor, maar vooral ook mét de advocaten samen.”

Op persoonlijk gebied staat ze iedere dag op om nieuwe herinneringen te maken. “Ik word blij van een goed glas wijn en mooie gesprekken, daar kan ik echt van genieten!” Wanneer die gesprekken een humoristische twist krijgen heeft Daniëlla zó de slappe lach: ”Tot de tranen over mijn wangen rollen!” Ze is soms wat ongeduldig, maar daar heeft ze ook een goede reden voor: “You can’t wait until life stops being difficult, before you decide to be happy!”

Bij een eventuele nieuwe collega hoopt ze op drie dingen: “Energie, kennis en spontaniteit!”