Marije Haverkort

"Ik hou ervan als iemand niet alleen ervaring heeft, maar ook creatief is en initiatief neemt"

Gegevens

Marije Haverkort
Functie: Juridisch medewerker
Telefoon: 075 303 00 10

Marije werkt sinds begin 2021 bij Zaan Advocaten. Als juridisch medewerker ondersteunt zij de advocaten bij inhoudelijke werkzaamheden. Naast haar werk volgt Marije de master Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit, met als afstudeerrichting Conflicthantering, Rechtspraak en Mediation. Hier leert zij – naast de letter van de wet – veel over de verschillende benaderingswijzen van een conflict, wat bij Zaan Advocaten erg van pas komt.

In het verleden was Marije werkzaam als vrijwilliger bij Stichting Wetwinkel Amsterdam. Daarvoor heeft zij bijna tien jaar in de horeca gewerkt en stiekem mist ze dat nog wel eens! Werken doet ze graag en vindt ze belangrijk, maar uiteraard is er daarnaast ook nog een ander leven. “Mooie herinneringen maken met de mensen die voor mij belangrijk zijn, daar kan ik van genieten!” Verder is Marije een duikfanaat en speelt ze veel padel. Een actieve vakantie zegt ze dan ook geen nee tegen!

Marije over een eventuele nieuwe collega: ”Ik hou ervan als iemand niet alleen ervaring heeft, maar ook creatief is en initiatief neemt.”